Προς πώληση Κτίριο στο κέντρο της Αθήνας πλατεία Βικτωρίας, 350 μέτρα από το μετρό ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, 700 μέτρα από το πεδίο του Άρεως και σε κεντρική αγορά.
Αποτελείται από 4 διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 325 τετραγωνικών και συγκεκριμένα, από δύο ισόγεια διαμερίσματα 41 & 38 τετραγωνικών μέτρων, ένα οροφοδιαμέρισμα 111 τετραγωνικών στον πρώτο όροφο, καθώς και ένα ακόμα οροφοδιαμέρισμα 111 τετραγωνικών στο δεύτερο όροφο.
Υπάρχουν επίσης 4 αποθήκες 40 τετραγωνικών περίπου στο υπόγειο και στο δώμα του κτιρίου.
Τα οροφοδιαμερίσματα είναι καλαίσθητα, ψηλοτάβανα με αυτονομία θέρμανσης (πετρέλαιο).
Η κατάσταση των διαμερισμάτων είναι αρκετά καλή και αυτή τη στιγμή είναι όλα μισθωμένα.
Κατάλληλο για εκμετάλλευση (εκμίσθωση), καθώς και για επαγγελματική χρήση (κτίριο γραφείων, πανσιόν, φυσικοθεραπευτήριο, διαγνωστικό κέντρο, Airbnb, κλπ).
Τιμή: 290.000€.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://kouniaki-estate.gr/
Kouniaki Real Estate
Λ. Μεσογείων 8Β//Χαλκηδώνος 3
https://kouniaki-estate.gr/
Τηλέφωνο: 211 0136346
Κινητό: 2121016280
Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.